Diagnózy

Deň otvorených dverí v kúpeľoch Červený Kláštor (2022)

Jesenný deň otvorených dverí v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka sa uskutoční v nedeľu            16. októbra 2022.

Kúpele Červený Kláštor-Smerdžonka si pripravili bohatý program po zdravotnej stránke s konzultáciami u lekárov, vyšetreniami, rôznymi meraniami i poskytnutím zľavy do nového wellness centra s bazénom. Ako si nezaťažovať kĺby a celkovo pohybový aparát či ako správne dýchať -> sa dozviete prostredníctvom ukážok pod vedením fyzioterapeuta na amfiteátri nachádzajúceho sa v areáli kúpeľoch. Nespíte? Trpíte úzkosťami? Mávate depresie? Aj toto bude možné skonzultovať s odborníkom v oblasti dermatológie. Samozrejmosťou sú exkurzie s výkladom po areáli kúpeľov, môžete nazrieť do nového wellness centra a tiež do liečebnej časti.
VSTUP JE VOĽNÝ a teda prehliadky kúpeľov a areálu, konzultácií s lekármi, vyšetrení materských znamienok, spirometrického vyšetrenia, rôznych meraní, praktických ukážok sa môžu zúčastniť všetci ZADARMO.
V tento výnimočný deň kúpele prinášajú aj zľavu na vstup do nového wellness centra vo výške 20 %. Na záver ste pozvaní sláviť sv. liturgiu priamo v kúpeľnom DOME ZDRAVIA.

Objavte v sebe gurmána a pripravte sa na zážitkovú gastronómiu v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka.
Chcete naozaj poštekliť svoje chuťové poháriky? Od októbra si pre vás kúpele pripravili úplne nové a jedinečné jedlá s láskou k čerstvým surovinám a s maximálnou precíznosťou. Ak sa nechcete iba zasýtiť, ale chutne najesť so zážitkom, tak neváhajte prísť do Kúpeľnej reštaurácie, kde láska k výbornému jedlu je na prvom mieste. Unikátna kuchyňa v širokom okolí, kam s radosťou pozvete osobu, na ktorej vám záleží.

Viac informácií o Jesennom dni otvorených dverí v kúpeľoch Červený Kláštor-Smerdžonka a program nájdete na stránke: https://kupelecks.sk/jesenny-den-otvorenych-dveri

Úprimne odporúčame!

Lúčime sa…

Veľmi nás zarmútila správa, ktorú nikto z nás nečakal. Opustila nás skvelá žena – dlhodobá členka Spoločnosti …

Liečba atopického ekzému

Liečba atopického ekzému je individálna a vyžaduje si kompexný prístup. Z etiológie atopickej dermatitídy vyplýva, …

Edukačné bloky na tému „Napreduj s nami“

Už na začiatku tohto roka sme si pre vás pripravili edukačné aktivity zamerané na zlepšenie digitálno-komunikačných …