Diagnózy

Odporúčame ako dezinfekčné a zároveň hydratujúce krémy

Počas výskytu epidémie koronavírusu je dôležitá dezinfekcia rúk a ich dôsledná hygiena. Aj z tohto hľadiska sme ako združenie hľadali zaujímavý produkt, ktorý by bol vhodný pre každého obzvlášť pre ľudí s kožným ochorením. Práve takíto ľudia sú zraniteľnejší pri obmedzenom výbere takýchto produktov – nemôžu si vybrať hocijaký dezinfekčný krém (prípravok). Ich koža sa totiž o to výraznejšie vysuší, dehydruje či stratí ochrannú funkciu.


Natrafili sme na nasledujúci produkt, ktorý môžete vyskúšať.


Pre pacientov s kožným onemocnením sú odporúčané nasledujúce druhy Coresatin krémov: Allantoin, Aloe Vera, Panthenol, Rakytník a Propolis, ktoré sú vhodnou alternatívou k antibakteriálnym gélom a dezinfekčným prípravkom. Oproti alkoholovým prípravkom majú výhodu, že pokožku nevysušujú a sú vhodné aj na citlivú pokožku.

Coresatin krémy sú biocídne prípravky, ktoré šetrne dezinfikujú pokožku a súčasne ju premasťujú i hydratujú. Majú dokázaný antimikrobiálny, fungicídny a antivirotický účinok. Boli testované proti adenovírusom, ktoré spôsobujú infekcie horných a dolných dýchacích ciest. Ak by ste chceli vidieť tieto testovania alebo sa dozvedieť viac, kliknite na: https://coresatin.sk/.

Účinná látka všetkých krémov je chlórhexidín diglukonát. Okrem toho krémy obsahujú aj prírodne látky a oleje Allantoín, Panthenol, Propolis, Rakytník a Aloe Vera. Podľa toho, ktorú prírodnú zložku majú navýšenú, sú rozdelené do jednotlivých druhov.

V porovnaní s alkoholovými prípravkami je šetrný k pokožke a obnovuje aj prirodzenú kožnú bariéru. Nevysušuje pokožku ako klasické dezinfekčné prostriedky a môže sa bezpečne používať aj dlhodobo.

V podstate to vytvára efekt 2v1 – dezinfikuje a súčasne hydratuje.

Lúčime sa…

Veľmi nás zarmútila správa, ktorú nikto z nás nečakal. Opustila nás skvelá žena – dlhodobá členka Spoločnosti …

Liečba atopického ekzému

Liečba atopického ekzému je individálna a vyžaduje si kompexný prístup. Z etiológie atopickej dermatitídy vyplýva, …

Edukačné bloky na tému „Napreduj s nami“

Už na začiatku tohto roka sme si pre vás pripravili edukačné aktivity zamerané na zlepšenie digitálno-komunikačných …